Άστραψε και βρόντηξε η εικονική πραγματικότητα από την ανεξέλεγκτη μανία των απανταχού ζωόφιλων

Sandra Borch

...παλαιάς κοπής...

Η νεαρά Νορβηγή πολιτικός Sandra Borch δημοσίευσε φωτογραφία της με, μοναδικό ένδυμα, ένα παλτό από γούνα λύκου (πράγμα αδιανόητο για πολιτικούς παλαιάς κοπής). Σύμφωνα με δηλώσεις της δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να υποστηρίξει το δικαίωμα των αγροτών και των κατοίκων απομακρυσμένων αγροτικών οικισμών, να σκοτώνουν χωρίς να χρειάζονται ειδική άδεια λύκους και λοιπά σαρκοβόρα άγρια ζώα που απειλούν τα οικόσιτα ζώα τους ή γενικότερα την περιουσία τους.

H Daily Mail ισχυρίζεται πως ο αριθμός των λύκων στη χώρα είναι γύρω στους 50, αλλά, το νερό της φωτίας δε μιλάει τη γλώσσα της αήθειας, ΟΥΠΣ! αυτό πάει στην ένθετη απ΄την άλλη βέβαια, έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες φαγωμένων ζώων και κυνηγόσκυλων από τη Νορβηγία. Πάντως η κυρία Sandra Borch μπορεί ελεύθερα να ποζάρει προκλητικά κατά την ταπεινή μας άποψη και ας αφήσουμε τους ζωόφιλοι να λυσσάνε! χο

Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση