18-05-2014 ΚΣ Καρδίτσας
Σήμερα το πρωί της Κυριακής στην Ζώνη Εκγύμνασης Σκύλων (Ζ.Ε.Σ) Πετρίλου στην Βορειοανατολική πλευρά του όρους Βουτσικάκι Καρδίτσας, δύο κυνηγετικοί σκύλοι συναδέλφων κυνηγών κινδύνεψαν από δηλητήρια (φόλες) που άγνωστοι προφανώς έριξαν σε διάφορα σημεία. Ο ένας σκύλος τελικά δυστυχώς κατέληξε, ενώ ο δεύτερος με εμφανή σημεία δηλητηρίασης βρίσκεται υπό παρακολούθηση. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας έχει ήδη ενημερώσει τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες, συλλέγει στοιχεία για την διερεύνηση του περιστατικού και ενημερώνει όλους τους κυνηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εξόδους τους την τρέχουσα περίοδο και να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα φαρμακευτικά σκευάσματα! Μεγάλη προσοχή απαιτείται κυρίως στον έλεγχο της περιοχής γύρω από και ΜΕΣΑ στο μεταφορικό σας μέσο (κάσα ή τρέιλερ)!
Πηγή FB

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση