22-09-2014 Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Δαφνιώτισσας και της Οινόης του δήμου Ήλιδας, από τα αλλεπάλληλα κρούσματα δηλητηρίασης ζώων. Όπως καταγγέλλουν στο patrisnews.com, φόλες βρίσκονται παντού διάσπαρτες στους αγροτικούς δρόμους και τα χωράφια μεταξύ των δύο δημοτικών διαμερισμάτων και ήδη έχουν δηλητηριαστεί πολλά ζώα, ενώ ορισμένοι κατάφεραν και έσωσαν στο παραπέντε τα σκυλιά τους που είχαν την ατυχία να φάνε το δηλητήριο. Το πρόβλημα εντοπίζεται το τελευταίο δεκαπενθήμερο και σύμφωνα με τις καταγγελίες το δηλητήριο τοποθετείται σε κομμάτια από κρέας και λίπος, καθώς έτσι γίνεται πιο εύκολα η προσέγγιση των ζώων. Εκτιμούν δε ότι πρόκειται για πολύ ισχυρό δηλητήριο και μέχρι σήμερα έχουν πεθάνει αρκετά σκυλιά, γάτες, αλεπούδες, ακόμη και φίδια.
Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση