20-09-2014 Το Σαββατοκυριακο 20-21/09/14 μου δόθηκε η δυνατότητα να κυνηγήσω αγριογουρουνα Στα Παραδείσια Μεγαλόπολης με το φίλο μου Thodorakis Papageorgopoulos και την παρέα του.... ενα κυνήγι τοσο συναρπαστικό που δεν σε αφήνει ασυγκίνητο ..αλλα δεν θελω να μιλήσω για αυτο. Το Σαββατο 20/9 αντίκρισα στην περιοχή το ποιο αηδιαστικό θέαμα ,όπως βλέπεται στην πιο παραπάνω φωτογραφία, που εχω αντικρίσει στην ζωη μου και στα 20 χρόνια κυνηγιτικης μους δραστηριοτητας. Είχαν γεμίσει τον τόπο φόλες. ... για όσους δεν καταλαβενουν κρεας με δηλητήριο, για να εξοντώσουν οτι κινητε στην περιοχή , οτιδήποτε. ...και αναρωτιέμαι γιατί; Τα ζώα τι φταίνε να πεθάνουν με ενα τοσο εγκληματικό και απαράδεκτο τροπο για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός κάποιου..... Εαν θέλει κάποιος να κάνει κάτι, η του φταίει κάτι, θα ήταν πραγματικά ΑΝΤΡΙΚΙΟ, (εαν βέβαια και εφόσον υπάρχουν αντρες στις μερες μας) να έρθει να στο πει κατάμουτρα και οχι να βρίσκει εναλλακτικές λύσεις ικανοποιήσεις του εγω του.......πραγματικά λυπάμαι πολύ και εύχομαι καποια στιγμή να συναντήσω έναν τέτοιο υποκείμενο να του δώσω να φάει την ιδία την φόλα για να του δώσω να καταλάβει τι κάνει γιατί πιστεύω οτι ακόμα δεν το έχει καταλάβει. ...θα βρεθεί όμως και θα το καταλάβει σύντομα. .....Ευχαριστώ για το χρόνο σας......
Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση