28-09-2014 Κρούσματα δηλητηρίασης κυνηγετικών σκυλιών που τοποθέτησαν ασυνείδητοι ελαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 27 και 28 του μηνός εις την περιοχή της Τρυπητής και συγκεκριμένα αριστερα του αγροτικού δρόμου που πάει για το Σαλαμιά.(Στο ύψος που υπάρχει ενας δρόμος δεξια και ειναι αδιέξοδο)Κάποιοι τοποθέτησαν φόλες σκοτώνοντας συνολικά περσσότερα από πέντε σκυλιά. Ο 1ος Κυνηγετικος Σύλλογος Ηρακλείου καταδικάζει την αποτρόπαιη αυτή πράξη και θα κάνει οτι είναι δυνατόν για να εξακριβώσει με κάθε τρόπο την ταυτότητα των δραστών οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν επιδοθεί στήν θανάτωση κυνηγετικών σκύλων.
Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση