Κυνηγετικές ειδήσεις

Οι αίθουσες των Γενικών Συνελεύσεων θα πρέπει να μας θυμίσουν τις παλιές καλές εποχές

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!

Οι αίθουσες των Γενικών Συνελεύσεων θα πρέπει να μας θυμίσουν τις παλιές καλές εποχές!

Αγαπητοί Συνάδελφοι, φίλοι αναγνώστες· φέτος η χρονιά μάς επεφύλαξε εκπλήξεις και αναμφισβήτητα ήταν μια από τις καλύτερες, θηραματικά, χρονιές των 20 τελευταίων ετών!

Πολλοί κυνηγοί που είχαν παροπλιστεί τα τελευταία χρόνια, πρωτίστως λόγω της οικονομικής ανέχειας και δευτερευόντος της "θήραματικής λιτότητας" που υπήρχε τα 4-5 τελευταία χρόνια, φέτος, με τη θηραματική αφθονία που είχαμε έτρεξαν στο Σύλλογο τους και θεώρησαν την άδειά τους! Έτσι, κάτι αυτοί που είχαν χρόνια να θεωρήσουν την άδεια και φοβήθηκαν ότι στα 7 χρόνια θα πρέπει να ξαναδώσουν εξετάσεις, κάτι η θηραματική ευμάρεια, οι άδειες που εκδόθηκαν είχαν μια μικρή αύξηση, γύρω στο 1%.

Ομως, η ανησυχία στους κυνηγετικούς κύκλους παραμένει μεγάλη με τα θέματα που έχουν προκύψει, τόσο από την περιβόητη Διαβούλευση αλλά και από τις πιέσεις των ΑΝΤΙκυνηγών-ζωολατρών που στο πρόσωπο του κυνηγού και του κυνηγίου έχουν βρεί τον "αποδιοπομπαίο τράγο" που του φορτώνουν όλα τα προβλήματα του περιβάλλοντος και της θηραματοπανίδος!...

Τα Δ Σ. των κυνηγετικών μας οργανώσεων. Συλλόγων, Ομοσπονδιών και κυρίως της Συνομοσπονδίας βρίσκονται σε εγρήγορση με τους επιστημονικούς συνεργάτες τους αλλά και τους νομικούς τους συμβούλους, για να αντιμετωπίσουν την ΑΝΤΙκυνηγετική λαίλαπα. Γι αυτό θα πρέπει στις Γενικές Συνελεύσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα να αφιερώσουμε 2-3 ώρες από το χρόνο μας. και να δείξουμε ότι πραγματικά νιαζόμαστε για το Παραδοσιακό μας κυνήγι που τα τελευταία χρόνια βάλλεται πανταχόθεν!!

Δεν θέλουμε να είμαστε μεμψίμοιροι, αλλά τι άλλο να σας γράψουμε και να πούμε μ' όλα αυτά που ακούμε και βιώνουμε κΓ εμείς σαν πολίτες αυτής της χώρας, που μας την εξευτέλισαν διεθνώς!

Συνάδελφοι, είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε ΟΛΟΙ το «παρών» στις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων μας, καθώς οι περισσότεροι Σύλλογοι φέτος έχουν και Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέων Διοικητικών Συμβουλίων, ίσως με αυτή μας την πολυπληθή παρουσία. να δώσουμε τη δύναμη και τον αέρα στα Νέα Διοικητικά Συμβούλια ώστε να σηκώσουν το ΑΝΑΣΤΗΜΑ τους.

Η ισχύς εν τη ενώσει!