Τα ενδιαφέροντα του πρωθυπουργού μας

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα > ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ > Εικόνες από το σήμερα > Απο-δράσεις... > Το WWF Ελλάς μας ενημερώνει… γνωρίζετε ότι…

Κάθε μήνα το WWF Ελλάς στέλνει στους εκπροσώπους μας στην ελληνική Βουλή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ειδική ενημέρωση για επιλεγμένα «καυτά» ζητήματα περιβαλλοντικής πολιτικής, με τον τίτλο «Γνωρίζετε ότι...». Κάθε ενημερωτικό δελτίο αναλύει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και καλεί τους περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους βουλευτές σε κοινοβουλευτική δράση. Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τα ελληνικά δεδομένα, ουσιαστική, ακέραιη και ευαίσθητη. Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς αποτελεί κομμάτι της διεθνούς οικογένειας του WWF (World Wide Fund for Nature), η οποία απαρτίζεται από 50 εθνικές οργανώσεις και αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος σε περισσότερες από 100 χώρες. Ιδρύθηκε το 1990 και η αποστολή του WWF Ελλάς είναι να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας ως αναπόσπαστο στοιχείο της Μεσογείου και να εμποδίσει – και μακροπρόθεσμα να αντιστρέψει – την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

Proedroskse άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι. Το κεφάλι τους θα φάνε. Ούτε πίτα δεν κόβουνε οι ανόητες ΜΚΟ!



Εξ' άλλου δεν είναι ανάπηροι οι εκπρόσωποί μας. Μπορούν να μπουν στον ιστότοπο μας και να ενημερωθούν περί των κυνηγετικών. Τόσες ανακοινώσεις, τόση ενημέρωση. Οσονούπω αναρτάται και ο Κυνηγετικός του Ξενοφώντα άλλωστε!

Καλά κρασά