6-1-2012 Καλησπερα. Σημερα ειχα παει για μπεκατσα με δυο φιλους στο Μιστρος μετα τον Πισωνα στην Ευβια.
Το μερος εχει πολλα μαντρια και ειναι πευκοτο με πολλα ρεματακια , οτι πρεπει για μπεκατσα.... καποιοι ανεγκεφαλοι ομως ειχαν ριξει ΦΟΛΕΣ!!! Το σκυλι μολις την πλησιασε ,δεν ξερω αν την εφαγε καν, αρχισε να τρεμει να παραπαταει και μεσα σε 2 λεπτα ειχε πεθανει. Του βαλαμε αλατονερο αλλα δεν εκανε εμετο, δυστυχος τις ενεσεις τις ειχαμε στο αμαξι και δεν προλαβαμε να του κανουμε. το θαψαμε διπλα στο μαντρι.
Τσοπανοσκυλα δεν υπηρχαν γυρο αμολυτα, τα ακουσαμε ομως που γαβγιζαν μεσα απο το μαντρι... συναντησαμε δυο κυνηγους και τους ειπαμε να μαζεψουν τα σκυλια τους, αλλα πριν απο λιγο ειχαν δει πιο πανω αλλα δυο κυνηγοσκυλα ΦΟΛΙΑΣΜΕΝΑ!!!
Οταν φευγαμε ειδαμε στην ακρη του δρομου ενα ποιντερ ασπρο μαυρο ψοφιο και γυρο του 4-5 μπουκαλακια και εννεσις για φολα. Μου φανηκε περιεργο που κυνηγος παρατησε το σκυλι με τις εννεσις μες το δρομο, μηπως για να ηδοπιησει τους αλλους?? ή αυτος που ειχε βαλει τις φολες το αφησε εκει για να μας δωσει το μυνημα...
Παντος σε κανενα απο τα κοντινα μαντρια δεν ειδαμε ελευθερα τσοπανοσκυλα να κυκλοφορουν ελευθερα, παρα μονο κοντα στο χωριο Μιστρος.
Πιθανον να ηταν ενημεροι οι τσοπαναρεοι για τις φολες και αν ναι θεωρω και αυτους υπευθηνους Κριμα για τη Λουση γιατι ηταν ενα απο τα καλιτερα σετερ....
Πηγή

Συντάκτης: Takis