Τιμωρήθηκε από τον ΚΣ Καλαμάτας με στέρηση του προνομίου της θήρας και παραπομπή στη δικαιοσύνη

Όπως δημοσίευσε ο ΚΣ Καλαμάτας στο FB:
"Προς ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη αυτού του σοβαρού θέματος θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει γίνει μήνυση στον ΠΡΩΗΝ αυτόν συνάδελφο έχει γίνει διαγραφή από τον κυν. σύλλογο Καλαμάτας και έχει οριστεί δικάσιμη σε 2 μήνες!"

Επαναλαμβάνουμε τα λόγια του Άλντο Λέοπολντ:
"Το κυνήγι ως άθλημα αποτελεί βελτίωση σε σχέση με το κυνήγι για επιβίωση δεδομένου ότι, έχει προστεθεί στη δοκιμασία της ικανότητας ένας κώδικας δεοντολογίας, τον οποίο ο κάθε κυνηγός διαμορφώνει με τον εαυτό του, και τον οποίο πρέπει να τιμά χωρίς να στηρίζεται στην ηθική υποστήριξη τρίτων."

Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΓΟΥΝΑΡΗ 9-11, Τ.Θ. 3009 Τ.Κ. 26005
ΤΗΛ: 2610 361671-72 FAX: 2610 346614
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΤΡΑ 10 - 8 - 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς κάποιοι τυφεκιοφόροι οι οποίοι θέλουν να παρουσιάζονται ως κυνηγοί, δεν διστάζουν να φωτογραφίζονται και να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους παράνομης δραστηριότητας, όπως σύλληψη και θανάτωση απαγορευμένων πτηνών, και μάλιστα με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο, στις σελίδες κυνηγετικής δικτύωσης, καμαρώνοντας για το κατόρθωμά τους, εκθέτοντας και αμαυρώνοντας την εικόνα των χιλιάδων κυνηγών.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου όπου σε αντίστοιχη περίπτωση ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα, του Υπουργού, αλλά και του Αρχηγού του Σώματος Ασφαλείας στο οποίο φαίνεται να εργάζεται ο εν λόγω «επιδειξίας».

- Ο Πρόεδρος – Ο Γ. Γραμματέας –
Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος - Πλούμπης Ανδρέας