Κανονικά στις 15 Σεπτεμβρίου η έναρξη της θήρας αγριογούρουνου στη Λακωνία και όχι 2 εβδομάδες νωρίτερα, όπως ψευδέστατα υποστήριζαν κάποιοι!

Σε κατηγορηματική διάψευση της φήμης που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ημέρες προέβη ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης. Μάλιστα, θα υπάρξει και σχετική ρύθμιση για τον ορισμό του αριθμού των θηρευομένων αγριόχοιρων, όπως προέκυψε μετά από συνομιλίες μεταξύ του Ε' Αντιπροέδρου της Βουλής, κυρίου Λεωνίδα Γρηγοράκου και του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κυρίου Γιάννη Καρβουνιάρη. Ιδιαίτερα καθοριστική και άμεση ήταν η παρέμβαση του κυρίου Γρηγοράκου στο εν λόγω θέμα για το οποίο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ευχαριστούμε!
Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης

Πρόεδρος                   Γραμματέας
Γιάννης Καρβουνιάρης  Δημήτρης Κουτσοβίτης

Δελτίο Τύπου Γρηγοράκου

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση