Ενόψει του προγράμματος εμπλουτισμού της χλωρίδας τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής προχωρούν στην ρίψη σβόλων οι οποίοι θα περιέχουν σπόρους καρποφόρων δέντρων. Γι’ αυτό το λόγο παρακαλούνται οι κυνηγοί και οι φίλοι τους να συγκεντρώσουν τους σπόρους αυτούς από διάφορα φρούτα που καταναλώνουν (κεράσια μήλα αχλάδια βερίκοκα κ.α) και να τα προσκομίσουν στο Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής. Οι σπόροι αυτοί στη συνέχεια θα υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία από τους Δασολόγους του Συλλόγου και θα διατεθούν σε μορφή σβόλων κατά την έκδοση των αδειών θήρας στους κυνηγούς, προκειμένου να ριφθούν από τους ίδιους τους κυνηγούς στη φύση για τον εμπλουτισμό της χλωρίδας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση