Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι την Κυριακή 09/06/2013 στο χώρο προσαρμογής θηραμάτων του Κυνηγετικού Συλλόγου Δοξάτου και στον διπλανό χώρο του Ιπποδρόμου του Ιππικού Συλλόγου Δοξάτου, θα πραγματοποιηθεί γιορτή για τα παιδιά με διάφορα παιχνίδια.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα ξεκινήσει απο τις 10:00 το πρωί και ως τις 14:00 τουλάχιστον.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και ποιο συγκεκριμένα η Τοπική Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.

Οι κλωβοί θα είναι ανοιχτοί για να ενημερώνονται οι επισκέπτες και τα παιδιά για τις δράσεις του Κ.Σ. Δοξάτου και για τα είδη της πανίδας μας που διατηρεί ο Σύλλογός μας στους κλωβούς και την αναπαραγωγική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην συνέχεια θα πηγαίνουν στον χώρο μπροστά από τα γραφεία του Ιππικού Συλλόγου όπου θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τα παιδιά, θα υπάρχουν οι καθιερωμένες ψησταριές με σουβλάκια και αναψυκτικό με μικρό αντίτιμο, θα μοιραστούν διάφορα δώρα και θα ενημερώνονται από τους αρμοδίους εκεί για τις ιπποδρομίες, την ιστορία των ιπποδρομιών στο Δοξάτο, το άλογο και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Θα σας περιμένουμε.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση