σμίκρυνση

Καθαρισμός Κορυλόβου Δράμας

Ολοκληρώνονται οι από κοινού δράσεις των εθελοντικών οργανώσεων του νομού Δράμας που είναι ενταγμένοι στο Εθνικό Σύστημα Εθελοντισμού Πολιτικής Προστασίας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση της ημερίδας Πρώτων Βοηθειών με κύριο διοργανωτή την ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δράμας, την ημερίδα με θέμα την ασφαλή και ορθή χρήση ασυρμάτου από το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Δράμας, και την ημερίδα της Λέσχη Καταδρομέων Νομού Δράμας με θέμα "Έρευνα -Διάσωση-Προσανατολισμός”, τα ηνία παίρνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας, ο οποίος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για καθαρισμό του Κορυλόβου και σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε αυτήν την προσπάθεια, διότι η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους!

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26-06-2013. Σημείο συνάντησης είναι το 6ο Γυμνάσιο στην περιφερειακή οδό, ώρα 17:00.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Σχόλια   

# Κυνηγετικές σελίδες 28-06-2013 06:56


Καθαρισμός Κορυλόβου 26-06-2013
Τετάρτη · · Τραβήχτηκε στην τοποθεσία Κορυλοβος

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή (26-06-2013) εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του άλσους Κορυλόβου που οργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας με τη στήριξη της Λέσχης Καταδρομέων Ν.Δράμας, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνώ ν Δράμας και της ΠΡΟΤΕΚΤΑ Δράμας. Ο καθαρισμός του άλσους πραγματοποιήθηκ ε με τη συμμετοχή και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Δράμας, της υπηρεσίας καθαρισμού του Δήμου Δράμας αλλά και εθελοντών πολιτών. Στον Κορύλοβο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Δράμας θέλοντας να χαιρετήσει την προσπάθεια αυτή. Με εφόδιο τη δημιουργική διάθεση και ενέργεια αλλά και με συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες οι εθελοντές κατάφεραν να καθαρίσουν το άλσος Κορυλόβου από πάσης φύσεως σκουπίδια που ασυνείδητοι πετούν, δίνοντας έτσι σάρκα και οστά στην έννοια του εθελοντισμού. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους και την περιβαλλοντική τους συνείδηση.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση | Αναφορά στον Διαχειριστή