ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Η Διοίκηση του Κυν/κού Συλλόγου Πύλης, ενημερώνει και προσκαλεί τους Κυνηγούς-Μέλη του Συλλόγου, να συμμετάσχουν στη διήμερη εκδήλωση που θα γίνει στο χώρο του ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΦΗΚΗΣ το Σαββατοκύριακο 22 και 23/6/2013.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα (05:30 μ.μ.) θα γίνει θεωρητική και πρακτική προσέγγιση της σωστής Σκόπευσης και Σκοποβολής σε επίπεδο κυνηγιού από τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής κ. ΜΠΑΜΠΗ ΑΙΓΙΝΙΤΗ.

Την Κυριακή το πρωί (08:00 π.μ.) στο χώρο του Σκοπευτηρίου θα ξεκινήσει διαγωνισμός σκοποβολής, μεταξύ των απλών μελών του Συλλόγου και θα λήξει με την ανάδειξη των έξι (6) πρώτων οι οποίοι θα παραλάβουν κύπελλα και μετάλλια.

Για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες θα υπάρξει κλήρωση δώρων-προσφορά κυνηγετικών καταστημάτων. Η Σκοποβολή θα αφορά μόνο Sporting που ενδιαφέρει τους κυνηγούς.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι 15 ευρώ.

Καλούνται να λάβουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι κυνηγοί ώστε να συνδυάσουν ένα ευχάριστο διήμερο με μια καλή προπόνηση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση