Συνελήφθη λαθροθήρας – Είχε στήσει ενέδρα για ελάφια και λαγούς

Tην Κυριακή 23/06/2013 και ώρα 23:00μ.μ. συνελήφθη από θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου σε συνεργασία με τη Δ/νση Δασών Δωδεκανήσου, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Καλάθου και Μάσσαρι , μετά από αξιοποίηση πληροφοριών 75χρονος συνταξιούχος διότι κατελήφθη επ” αυτοφώρω υπό το φως της πανσελήνου με δίκαννο κυνηγετικό όπλο ειδικά για διαμορφωμένο για κυνήγι τη νύχτα, να έχει στήσει ενέδρα μέσα σε ειδική φυλάχτρα κοντά σε πηγή νερού για ελάφια και λαγούς.

Στην περιοχή ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και όπως ισχυρίστηκε ο συλληφθείς δεν πέτυχε το λαγό.

Εκτιμάται ότι μαζί του υπήρχε και άλλο άτομο το οποίο διέφυγε πεζό με το θήραμα.

Συλληφθείς μετά το σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας αφέθηκε ελεύθερος κατ” εντολή του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Οι έλεγχοι πρόκειται εντατικοποιηθούν προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση