ο Άρης της αρχαιαοελληνικής φυλής των Αλωπεκίδωνο Άρης της αρχαιαοελληνικής φυλής των Αλωπεκίδων

Σήμερα το πρωί στο χαλί της εισόδου της εταιρείας, αντί για τη γνωστή γάτα μας περίμενε, αραχτός, ένας μαύρος σκυλάκος. Το γεγονός διερευνήθηκε από τις φιλόζωες της εταιρείας και τελικά ο σκυλάκος είχε ταμπελάκι στο κολάρο με το τηλέφωνο της, όπως απεδείχθη, ιδιοκτήτριάς του.

Μετά από αρκετές προσπάθειες η ιδιοκτήτρια σήκωσε το τηλέφωνο, συνεννοηθήκαμε και ξεκίνησε νά 'ρθει να τον παραλάβει.

Ο πολύ φιλικός και ήσυχος σκυλάκος δέχθηκε αδιαμαρτύρητα να τον δέσουμε με μια ζώνη παντελονιού και μόλις του ανοίξαμε την πόρτα του αυτοκινήτου θρονιάστηκε στη θέση του συνοδηγού.

Κανα μισάωρο αργότερα έκανε χαρές στην αφεντικίνα του, η οποία μας είπε πως την κοπάνησε χθες το απόγευμα απ' το παράθυρο του σπιτιού στο Μαρούσι (για να βρεθεί σήμερα το πρωί στο δαχτυλίδι επί της Κηφισίας!). Επίσης μας αποκάλυψε πως είναι ένας σπάνιος σκυλάκος της φυλής των αλωπεκίδων με την οποία ασχολείται - παράλληλα με τον ελληνικό ποιμενικό.

Λοιπόν, έχω να πω μόνο αυτό: Ευτυχώς που ο σπάνιος σκυλάκος δεν έπεσε στα νύχια κάποιου/οιας μανιακού/κής φιλόζωου/ης που το πρώτο που θα 'κανε θα 'ταν είναι να του τα κόψει (τ' @@), θυσία στο βωμό της ζωολατρείας, και μετά... να κάνει ερωτήσεις. Ο Άρης έπεσε σε κυνηγό και γύρισε ολόκληρος στο σπίτι! και αυτό έχω να πω μόνο...

Συντάκτης: Κυνηγετικές σελίδες