Έντυπο Άρτεμις

Μην αμελείτε να συμπληρώνετε το Ερωτηματολόγιο Άρτεμις. Είναι απαραίτητο για τη συνέχιση του κυνηγίου!

Η κυνηγετική περίοδος 2013-2014 πλησιάζει στο τέλος της, ενώ για κάποια θηράματα έχει ήδη τελειώσει.

Σιγά σιγά αρχίζουμε να ετοιμάζουμε τον εξοπλισμό μας για την εξαμηνιάια αποθήκευσή του μέχρι τον επόμενο Αύγουστο που αν όλα πάνε καλά θα βγούμε ξανά για κυνήγι.

Για να «πάνε όλα καλά» όμως, υπάρχει η ανάγκη οι κυνηγοί να μπορούμε να αποδείξουμε στις αρχές πως η πληθυσμιακή αφθονία των θηρεύσιμων ειδών είναι τέτοια που μπορούμε και του χρόνου να κυνηγήσουμε χωρίς αναίτιους περιορισμούς και απαγορεύσεις.

Και αυτό γίνεται μόνο μέσα από τη συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου Άρτεμις, της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Με βάση τα παραπάνω, η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης, καλεί τα μέλη της αλλά και όλους τους κυνηγούς των θηραμάτων για τα οποία έχει λήξει η σαιζόν, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το ερωτηματολόγιο Άρτεμις.

Θυμίζουμε πως η αποστολή του ερωτηματολογίου Άρτεμις γίνεται δωρεάν και αρκεί να το βάλετε στο σχετικό φάκελο με το πληρωμένο τέλος και να το ρίξετε σε ένα ταχυδρομικό κουτί ή να το φέρετε στα γραφεία του Συλλόγου σας.

Όσοι κυνηγοί δεν εφοδιάστηκαν με το ερωτηματολόγιο όταν παρέλαβαν την άδεια θήρας τους, μπορούν να το κάνουν και σήμερα περνώντας από τα γραφεία του Συλλόγου τους.

ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ τότε μπορούν να το ζητήσουν στέλνοντας μήνυμα στο e-mail της Ομοσπονδίας μας (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να το στείλουμε ταχυδρομικώς

Το κυνήγι περνά δύσκολες μέρες και πληθαίνουν οι φωνές που χωρίς λόγο επιχειρούν να το περιορίσουν.

Ας βοηθήσουμε όλοι την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, που κάθε Καλοκαίρι δίνει τη δική της μάχη για να εκδοθεί χωρίς αναίτιους περιορισμούς η νέα Ρυθμιστική για να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Ο «αυτόματος πιλότος» δεν εξυπηρετεί τα κυνηγετικά μας θέματα, πρέπει ο κάθε κυνηγός να συμπληρώνει το Αρτεμις, και ασφαλώς όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων

Ας στείλουμε λοιπόν φέτος συμπληρωμένο όλοι το Ερωτηματολόγιο Άρτεμις.

Σας θυμίζουμε ότι τα στοιχεία των ερωτηματολογίων είναι απόρρητα και οι μόνοι που έχουν πρόσβαση είναι η επιστημονική ομάδα του προγράμματος!

Το πρόγραμμα «Αρτεμις» είναι μια διαρκής μελέτη καταγραφής της κυνηγετικής κάρπωσης και παρακολούθησης των θηραματικών πληθυσμών. Διανύει τώρα τον εικοστό χρόνο της ζωής του, είναι έργο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και εκπονείται από τετραμελή ομάδα επιστημονικών συνεργατών της. Ονομάστηκε «Αρτεμις» προς τιμήν της κυνηγέτιδας θεάς και προστάτιδας του κυνηγιού, επειδή αποτελεί την πρώτη μελέτη πανελλήνιας εμβέλειας που έχει ως αντικείμενο το κυνήγι.

Συντάκτης: Κυνηγετικές σελίδες