Κάλεσμα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου ύστερα από σχετική απόφαση του υπ’αριθ. πρακτικού πρακτικού Νο 549 12-3-2014. Προσκαλεί όλα τα μέλη του στην Γενική Συνέλευση στις 27 Απριλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 09.00π.μ στο εντευκτήριο του Συλλόγου με τα παρακάτω θέματα Ημερησίας Διατάξεως:

1.Εκλογή προέδρου Γενικής Συνελεύσεως.
2.Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
3.Εγκριση Αναμόρφωσης προυπολογισμού έτους 2013.
4.Εγκριση Απολογισμού έτους 2013.
5.Έγκριση Προυπολογισμού έτους 2014.
6.Εκθεση πεπραγμένων Δ.Σ.
7.Ενημέρωση μελών για τις τρέχουσες κυνηγετικές εξελίξεις.
8.Αρχαιρεσίες.

Τα μέλη που θέλουν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ πρέπει να πληρούν τους όρους του άρθρου 9 παράγραφος 2 του καταστατικού και να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι και στις 12 Απριλίου εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00-11.00 π.μ με την κυνηγετική τους άδεια για να συμπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους.

Σε περίπτωση μη απαρτίας(που είναι και το πιθανότερο)η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ 4 MAIOY,στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα όσα μέλη και αν παραστούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1.ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ 2.ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
3.ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
4.ΚΕΡΑΤΕΑ
5.ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ
6.ΚΟΥΒΑΡΑΣ
7.ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
8.ΦΩΚΑΙΑ
9.ΣΑΡΩΝΙΔΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση