ΚΣ. Λαυρίου

Ανακοίνωση ΚΣ Λαυρίου

Η Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φίλους κυνηγούς ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε φέτος από 20 Αυγούστου στις περιοχές:
- Μεγάλα Πεύκα
- Λεγραινά - Προφήτης Ηλίας
- Αγία Φωτεινή
- Χάρακας
- Θυμάρι

Ήτανε μια συντονισμένη προσπάθεια πολλών ανθρώπων που έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Σαν Διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαυρίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δασαρχείο Λαυρίου, την Ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον Νίκο Σταθόπουλο, την επιστημονική ομάδα της Δ.Κ.Ο.Σ.Ε και όλους αυτούς που δεν μπορούμε να ονομάσουμε που με τον δικό τους τρόπο και λόγο βοήθησαν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Σαν Κυνηγετικός Σύλλογος Λαυρίου παλέψαμε μέχρι τελευταία για να γίνει ολική ανάκληση της απαγόρευσης, δεν τα καταφέραμε. Προέχει το γενικότερο συμφέρον του κυνηγιού.

Εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι οι φίλοι κυνηγοί θα τηρήσουν τους γραπτούς και άγραφους νόμους του κυνηγιού όπως αρμόζει σε έναν κυνηγό.

Να μην δώσουμε την αφορμή στον κάθε οικολογούντα να πει το παραμικρό για την κυνηγετική οικογένεια που προστατεύει έμπρακτα το περιβάλλον.
Έχουμε ομάδα πυρασφάλειας.
Δικό μας πυροσβεστικό αυτοκίνητο.
Κάνουμε δεντροφυτεύσεις.

Η κυνηγετική διαχείριση είναι υπόθεση όλων μας και πρέπει να το αποδείξουμε. Φέτος δίνουμε εξετάσεις στην κυνηγετική διαχείριση και πρέπει να πετύχουμε. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια.