ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΛΟΣ:F.A.C.E.& C.I.C.
ΕΔΡΑ: ΦΩΚΙΩΝΟΣ 8 & ΕΡΜΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10563
Τηλ. 210-3231271 Fax. 210-3222755
http://www.ksellas.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΘΗΝΑ 01-10-2014
Αριθ. Πρωτ. 1609

ΠΡΟΣ: – Υπουργό ΠΕΚΑ, κ. Ι. Μανιάτη
- Αναπληρωτή Υπουργό ΠΕΚΑ, κ. Ν. Ταγαρά
- Γεν. Γραμματέα ΥΠΕΚΑ, κα Ν. Γιαννακοπούλου
Κοιν.: Πρόεδρο Θεματικής Ομάδας Εργασίας, κ. Δημόπουλο
- Ειδική Γραμματεία Δασών
- Γεν. Δ/νση Δασών & Αγρ. Υποθέσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας
- Κυνηγετικές Ομοσπονδίες της χώρας

Θέμα: «Ανάρμοστη, απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά του Προέδρου του Φορέα Καλαμά – Αχέροντα.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος,καταγγέλλει ενώπιον σας την ανάρμοστη, απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά του Προέδρου του Φορέα Καλαμά – Αχέροντα, εναντίον του εκπροσώπου της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κατά τη συνεδρίαση της Θεματικής Ομάδας Εργασίας, με θέμα «Σύγκλιση Συστημάτων Φύλαξης, Εποπτείας, Προστασίας και Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών», την Τρίτη 23/09/2014.
Κατά τη συνεδρίαση αυτή ο κ. Κομηνός διαφωνώντας με τις θέσεις του εκπροσώπου μας, εξεστόμισε τις εξής ύβρεις: «χουντικός νόμος», «φασίστες», «είσαι καραγκιόζης», «έχετε ιδιωτικό στρατό», «είστε χομπίστες».
Σημειώνουμε ότι οι παραπάνω εκφράσεις: «έχετε ιδιωτικό στρατό», «χουντικός νόμος», «φασίστες», αφορούσαν την Θηροφυλακή μας, της οποίας το τεράστιο έργο φύλαξης είναι αναγνωρισμένο στη χώρα μας και διεθνώς.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κομνηνός διέσχισε την αίθουσα και κινήθηκε απειλητικά προς τον εκπρόσωπό μας κ. Χατζηνίκο, με σκοπό να χειροδικήσει. Η ψύχραιμη στάση του εκπροσώπου μας απεσόβησε χειροδικία εντός του Υπουργείου σας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κατά τη συνεδρίαση του την 25η-9ου -2014, αφού ενημερώθηκε για την ανάρμοστη και υβριστική συμπεριφορά του Προέδρου του Φορέα ενώπιον δεκάδων μαρτύρων, αποφάσισε ομόφωνα να σας καταγγείλει το γεγονός και να σας ζητήσει την παύση του κυρίου αυτού από τη θέση του Προέδρου του Φορέα Καλαμά –Αχέροντα.
Επειδή, η συγκεκριμένη Ομάδα Εργασίας έχει συσταθεί με Απόφαση σας και η συμπεριφορά του συγκεκριμένου Προέδρου διασύρει και υποσκάπτει την προσπάθειά σας για συνεργασία μεταξύ των ενδιαφερόμενων για την φύλαξη και τη διαχείριση των Προστατευόμενων Περιοχών, θεωρούμε απαραίτητο να ληφθεί το μέτρο της παύσης από τον Φορέα Καλαμά -Αχέροντα του Προέδρου κ. Κομηνού, άσχετα από την προσφυγή στη Δικαιοσύνη που επιφυλάσσεται να προβεί η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ