ΚΣ Καλαμάτας ΚΣ Κομοτηνής
σμίκρυνση

Σπορές ορεινών αγρών υπέρ της άγριας πανίδας. ΚΣ Καλαμάτας

Αφήσαν τα όπλα και πιάσαν τα άροτρα οι Έλληνες κυνηγοί.
Όπως κάθε χρόνο άλλωστε!

Μπορεί να μην διαβάσετε ποτέ στα ΜΜΕ την "κρυφή" ζωή των κυνηγών, αλλά υπάρχει. Και αντικείμενό της είναι ο πολλαπλασιασμός της άγριας πανίδας της πατρίδας μας.

Αντίθετα με ό'τι προσπαθούν να σας πασάρουν οι επαγγελματίες οι-κωλό-γοι που ξεφύτρωσαν μαζί με τις επιδοτήσεις της ΕΕ, η οργάνωση του ερασιτεχνικού κυνηγίου, ενσωματώνει χιλιετίες εμπειρίας πραγματικών εραστών της υπαίθρου στο σχεδιασμό της. Και έχει σχεδιαστεί με στόχο την αειφορία και την αυτοτέλεια.

Οι πόροι που απαιτούνται για την εξασφάλιση της αειφορίας καταβάλλονται προκαταβολικά από κάθε ένα κυνηγό στην αρχή της κυνηγετικής περιόδου. Και οι ίδιοι οι κυνηγοί, προσφέρουν εθελοντικά την εργασία τους σε κάθε δράση υπέρ της άγριας πανίδας που σχεδιάζεται από τους επιστήμονες που απασχολούν σε μόνιμη βάση οι κυνηγετικές οργανώσεις. Οι οποίες κυνηγετικές οργανώσεις στελεχώνονται από κυνηγούς οι οποίοι εκλέγονται κατά τις τακτικές αρχαιρεσίες των κυνηγετικών συλλόγων.

Ίσως έχει έρθει η ώρα κάποια απ' τα χρήματα που καταβάλλουν οι κυνηγοί να διατίθενται προς ενημέρωση του κοινού. Αν μη τι άλλο, προς αποκατάσταση της αλήθειας! Τι λες κι εσύ proedroskse;

ΥΓ. Οι παραπάνω δράσεις είναι απλά αυτές που έπεσε πάνω τους το μάτι μας σήμερα. ΟΛΟΙ οι ΚΣ κάνουν αντίστοιχα έργα

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση