Lockdown στη λογική

Αναρωτιέμαι, οι φωστήρες που απαγορεύουν τη μετακίνηση για κυνήγι, τι πιστεύουν πως θα κάνει ο κυνηγός που δεν πήγε κυνήγι; Θα δει ΕΡΤ; Μπα! Ή θα τον σέρνουν τα σκυλιά του στους δρόμους της πόλης ή θα "αθλείται" σ' αυτούς σαν την άδικη κατάρα.

Αντί λοιπόν να δραστηριοποιείται στην ύπαιθρο, ακολουθώντας τους κανόνες της πλέον ρυθμισμένης υπαίθριας δραστηριότητας, που επιβάλλουν κοινωνική αποστασιοποίηση, (βλ. απόσπασματα Δασικού Κώδικα), οι φωστήρες σας θα τον ξαμολήσουν στους δρόμους της πόλης να συγχρωτιστεί! ΕΥΓΕ!

ΒΙΒΛΙΟΝ ΕΚΤΟΝ
ΘΗΡΑ

Άρθρο 251- Θηράματα.
1. Η θήρα επιτρέπεται να ασκήται ως άθλημα, καθ' όλην την Επικράτειαν, κατά τας διατάξεις του παρόντος Κώδικος.

Άρθρο 256. - Απηγορευμένοι εις την θήραν χώροι.
1. Απαγορευεται η θήρα των εντός πόλεων, κωμοπόλεων, χωρίων ή συνοικισμών εν γένει και εις ακτίνα 250 μέτρων από της παρυφής αυτών ή εις ακτίνα 100 μέτρων από μεμονωμένων οικιών.

Aρθρο 258. - Γενικαί απαγορεύσεις θήρας.
1. Απαγορεύεται:
ζ) Η θήρα καθ' ομάδας, περιλαμβανούσας πλειόνας των εξ κυνηγών, εκτός της ομαδικής θήρας υδροβίων πτηνών, αγριοχοίρων και επιβλαβών ζώων, ήτοι λύκου, αλώπεκος, θωός και κορακοειδών, ήτις δέον να διενεργήται κατόπιν αδείας του Δασάρχου, τη επιβλέψει δασικού οργάνου ή του κυνηγετικού συλλόγου.

Επειδή αναφερθήκατε σε ψεκασμένους, όταν ανακοινώσατε τον β' εγκλεισμό μας, φοβάμαι πως τα γεγονότα επιβάλουν να ξεκαθαρίσετε πρώτα-πρώτα το υπουργικό σας συμβούλιο απ' αυτούς.

Κλείνοντας επιτρέψτε μου ν' αναφέρω πως οι ελευθερίες των πολιτών δεν μπορούν να στερούνται για να καταβάλει ήσσονα προσπάθεια ο κρατικός μηχανισμός. Αν ο κρατικός λειτουργός δεν μπορεί να διαβάσει το έντυπο που λέγεται "ΆΔΕΙΑ ΘΗΡΑΣ" στείλτε τον κάπου αλλού. Και δεν άγγιξα καθόλου τη συμβολή στης θήρας στην εθνική οικονομία...