"Φιλοζωικό" Puppy Mill για φόντο

Άντε αυτοί έχουν θράσος. Ο Κυριάκος τι ΔΕΝ έχει;

Όσο κι' αν το θέτει κομψά ο δημοσιογράφος ήταν παράνομο το καταφύγιο που έβγαλε το διάγγελμα κατά την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ο πρωθυπουργός. Και πρέπει να κλείσει! Προθεσμία 2 μηνών για διακοπή λειτουργίας του μη αδειοδοτημένου καταφυγίου του Peanut.

Ανάμεσα στην αδυναμία των φιλοζωικών να πάνε τον πρωθυπουργό σε ένα νόμιμο καταφύγιο και το φόντο των δύο κολλημένων αδέσποτων σε άλλο φιλοζωικό καταφύγιο κατά τη συνέντευξη της Μπομπολάκη φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση με τα αδέσποτα. Οι ίδιες οι φιλοζωικές.

Οι φιλοζωικές δεν προέκυψαν από παρθενογένεση. Έχουν παρελθόν και πεπραγμένα. Η πρακτική τους ως σήμερα είναι να παρουσιάζονται ως τιμητές της νομοθεσίας την οποία οι ίδιοι καταπατούν συστηματικά. Και μέσω του νομοσχεδίου, προσπαθούν να είναι οι ίδιες αυτές που θα εξασκούν τον έλεγχο στο ανώτατο επίπεδο. Ο ΛΥΚΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Κατά τ'άλλα... κάνουμε "διαβούλευση" στο έκτρωμα που συγγράψανε οι "φιλόζωοι" των παράνομων καταφυγίων και των ανεξέλεγκτων γεννήσεων υπό την υψηλή εποπτεία του ευαισθητούλη κούλη.!

Συντάκτης: Κυνηγετικές σελίδες