Κατεβάστε εντελώς δωρεάν και εγκαταστήστε στο κινητό σας τηλέφωνο την παρουσίαση των θηραμάτων, πτηνών και θηλαστικών, τους κυνηγετικούς σκύλους με φωτογραφίες καθώς και αναλυτική περιγραφή για το κάθε ένα. Επίσης, θα βρείτε χάρτες με τα καταφύγια άγρας ζωής της Μακεδονίας – Θράκης, όπως αυτά υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ.
Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε οδηγίες για την ασφάλεια στο κυνήγι, οδηγίες για την εξέταση υγείας του θηράματος, ενώ οι κυνηγετικοί σύλλογοι, οι κυνηγετικές ομοσπονδίες, καθώς και το έργο της ΚΟΜΑΘ είναι άλλες ενότητες που παρουσιάζονται.
Τα στοιχεία αυτά έχουν πρωτοδημοσιευτεί στην έκδοση «Εγχειρίδιο Κυνηγού» που μοίρασε δωρεάν η ΚΟΜΑΘ σε όλους τους κυνηγούς της περιφέρειας της.

Η εφαρμογή είναι συμβατή για iphone, ipad & ipod.

Σχετικά με την ΚΟΜΑΘ:Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας & Θράκης (ΚΟΜΑΘ) είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Εποπτεύεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, Δ/νση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, η οποία ελέγχει τη διαχείριση των οικονομικών της πόρων, που προέρχονται αποκλειστικά από τα χρήματα των περίπου 60.000 κυνηγών – μελών των Κυνηγετικών Συλλόγων της Μακεδονίας και Θράκης.
Βασικός σκοπός της ΚΟΜΑΘ είναι ο συντονισμός της δράσης των Κυνηγετικών Συλλόγων της περιφέρειάς της, η διαφύλαξη των συμφερόντων των κυνηγών-μελών τους και η προστασία και διαχείριση του θηραματικού πλούτου με βάση τις αρχές της αειφορίας. Για το λόγο αυτό, όπως ορίζει το καταστατικό της, διαθέτει το μεγαλύτερο τμήμα των εσόδων της σε δραστηριότητες που βοηθούν την ανάπτυξη των ειδών της άγριας πανίδας και τη βελτίωση των ενδιαιτημάτων τους.

Πατήστε για να περιηγηθείτe στην εφαρμογή στο:
http://itunes.apple.com/app/id430591144?mt=8

Πηγή: ΚΟΜΑΘ 8/4/2011