Θα μπούμε στο Ράιχσταγκ για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης χρησιμοποιώντας το ίδιο. Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της... Paul Joseph Goebbels

φωτογραφίαφωτογραφία

Άλλος ένας μύθος με σκοτεινούς δαίμονες, αγγέλους αλλά και αιωρούμενους αγριόχοιρους, οι οποίοι αναλήπτονται εις τους ουρανούς μετά θάνατον, πλάθεται στα τέλη Ιανουαρίου από το πεφωτισμένο οικολογικό λόμπυ της Ελλάδος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που στηρίζουν το μύθο: Την ίδια στιγμή που οι άγγελοι της ΕΠΠ μετράνε μαργαρίτες και υποφέρουν αγόγγυστα (σχεδόν), οι σκοτεινοί δαίμονες του κυνηγίου, με ηγέτη την τοπική αυτοδιοίκηση, εξολοθρεύουν τους αιωρούμενους αγριόχοιρους των ΠρεσπώνΗ φωτογραφία είναι μέρος της αναφοράς του φύλακα του φορέα, όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην Καλύβα. Ο φύλακας έχει προφανώς αποθανατίσει το σημείο που αναλήφθηκαν, μετά θάνατον, οι αιωρούμενοι αγριόχοιροι της Πρέσπας. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουμε αφού τα μοναδικά ίχνη που άφησαν στο χιόνι τα ζώα, καθένα απ' τα οποία μπορεί να ξεπερνά τα 100 κιλά, είναι αίμα και τρίχες...φωτογραφία.

Ποιός ασχολείται με το σκοτεινό δελτίο τύπου, που εξέδωσαν οι κυνηγετικοί δαίμονες της Μακεδονίας και αναφέρει πως: "Σε αντίθεση με φύλακες άλλων φορέων που, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προανακριτικά καθήκοντα, και νομίζοντας ότι έχουν διαπιστώσει παραβάσεις τις διαλαλούν στο διαδίκτυο και σπιλώνουν φορείς και πολίτες χωρίς έλεος. Και «ξεγελάνε» και τις περιβαλλοντικές οργανώσεις που και αυτές από την πλευρά τους άκριτα αναμασούν φήμες, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν το αντικυνηγετικό τους μένος. Για να τους αδειάσει στη συνέχεια η ίδια η Δασική Υπηρεσία και το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής."