Όπως μας πληροφορεί η Καθημερινή:

"Μια απρόσμενη απειλή περιμένει συχνά τα τρυγόνια, που σταθμεύουν για λίγα εικοσιτετράωρα σε κάποιον υδροβιότοπο των Επτανήσων, ώστε να ξαποστάσουν στον πηγαιμό τους προς τον Βορρά."

Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη δυστυχώς...
Οι λαθροθήρες έχουν ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. Οι σκύλοι αυτοί είναι εκπαιδευμένοι να χρησιμοποιούν θαλάσσια σερφ και να πιάνουν τα τρυγόνια απ' τους υδροβιότοπους χωρίς ν' ακουστεί "μπαμ". Εικάζεται ό,τι οι καλύτεροι απ' αυτούς, (τους σκύλους για να μην ξεχνιόμαστε), ανοίγονται με τα σερφ τους στην ανοιχτή θάλασσα και πιάνουν τα τρυγόνια που έχουν προτιμήσει τα ανοιχτά για να ξεκουραστούν, (αντί για τους υδροβιότοπους).

Φήμες για, ειδικά εκπαιδευμένους, σκύλους λαθροθήρων με παρά πέντε που πιάνουν πουλιά στον αέρα, δεν έχουν επιβεβαιωθεί...

Πιάσαν οι ζέστες και τα τρυγόνια τις παραλίες... Άντε βρε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (με σημεία και τέρατα)!

Ολόκληρο το άρθρο:

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση