σμίκρυνση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2013", που προβάλουν την περιοχή μας διεθνώς, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας και ο Σκοπευτικός Όμιλος Καρδίτσας «ΑΡΤΕΜΙΣ» συμμετέχουν ενεργά με τη διοργάνωση Σκοπευτικών αγώνων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο Καλλιθήρου το πρωί της Κυριακής 30/6/2013 με ώρα έναρξης στις 8:00 π.μ. και θα περιλαμβάνουν αγώνες (ΤΡΑΠ) σε κινητό στόχο. Συνολικός αριθμός 50 πήλινοι στόχοι (έως 100 φυσίγγια ) ανά αγωνιζόμενο. Συμμετοχή στους αγώνες μπορούν να έχουν οι σκοπευτές μέλη του Α.Σ.Ο. Καρδίτσας «ΑΡΤΕΜΙΣ» και οι κυνηγοί μέλη του Κ.Σ. Καρδίτσας. Στους νικητές θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια καθώς και διπλώματα.

Καλούνται τα μέλη των Συλλόγων να μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους. Τα Δ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση