Οι ντεντέκτιβ της μπαγκαζιέρας

trainspotter: Το urbandictionary.com παραθέτει διάφορες ερμηνείες για τον όρο. Όλες συγκλίνουν στον χαρακτήρα που έχει εμμονή με κάποιο συγκεκριμένο, συνήθως εξειδικευμένο, αντικείμενο και επιμένει να απασχολεί τους πάντες μιλώντας γύρω απ' αυτό.

Ανταπόκριση: ...Στα διόδια Μαλγάρων στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών τους σταμάτησε η τροχαία μετά από καταγγελία της κυρίας Δ. Ε., η οποία πιθανότατα τους ακολουθούσε για πολλά χιλιόμετρα... Απ' το kynoclub.gr

Η δικιά μας άποψη είναι πως απ' τις μπαγκαζιέρες και τα σκυλόκουτα που κυκλοφορούν κάποια πληρούν και κάποια όχι τις απαιτήσεις του νόμου περί κατοικίδιων. Ας φροντίσουν αυτοί που έχουν σκυλόκουτα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές να συμμορφωθούν.
Όσο για τους φιλόζωους ντεντέκτιβ, όσοι έχετε κάνα παλιό τζάκετ κάντε το τους δωρεά. Χειμώνας έρχεται βαρύς και κάνει κρύο στα διόδια. Ντυθήτε ζεστά σύντροφοι! χο

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση