ΘΕΜΑ: «ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΛΥΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΥΡΙΟΦΥΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΙΛΚΙΣ»

Μετά από έγγραφο του Κέντρου Κτηνιατρικών Ιδρυμάτων –τμήμα Ιολογίας σας ενημερώνουμε ότι έγινε επιβεβαίωση ενός θετικού αποτελέσματος λύσσας που αφορά ένα βοοειδές εκτροφής στην περιοχή Μυριόφυτο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Με δεδομένο την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, παρακαλούμε όπως εντείνετε άμεσα την εφαρμογή του Προγράμματος Επιτήρησης της Λύσσας, βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 331/10301-25/01/2013 με αρ. ΦΕΚ 198, τεύχος Β όπως ισχύει.

Επισημαίνεται ότι ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δοθεί στην καταγραφή και τον εμβολιασμό των ποιμενικών σκύλων. Τονίζεται επίσης ιδιαίτερα, η επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές της περιοχής σας, ώστε να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για περισυλλογή και τον άμεσο εμβολιασμό των αδέσποτων ζώων.

Επιπλέον παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα τις Υπηρεσίες της αρμοδιότητάς σας καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το παραπάνω θέμα.

Ιδιαίτερα πρέπει να γίνει ενημέρωση των ιδιωτών κτηνιάτρων, των περιβαλλοντικών και σπηλαιολογικών οργανώσεων , των κυνηγετικών ομοσπονδιών, των κτηνοτρόφων , των υπηρεσιών περισυλλογής νεκρών ζώων που βρίσκονται στα εθνικά δίκτυα καθώς και οποιονδήποτε άλλων φορέων εμπλέκονται.

Σχόλια   

# Κυνηγετικές σελίδες 22-11-2013 10:21
Αυτοί αλλού τυρβάζουν...

Παράθεση:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
news.in.gr/.../?aid=1231273485
Συνεχίζεται από τα αρμόδια υπουργεία η λύσσα κατά των αδέσποτων .

Τελευταίο κρούσμα αυτό της υφυπουργού Υγείας κας Μακρή, που παρεπιπτόντως από "καραμπόλα" βρέθηκε στην Βουλή.

Το δε ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ πλασάρει με λυσσύποπτο τρόπο τα ποσοστά που παρουσιάζει .
Πομπώδης, παραπλανητικός και αντιεπιστημονικός ο λόγος της στην Βουλή , βασισμένος βέβαια στα επίσης παραπλανητικά στοιχεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, που από καιρό τώρα προσπαθεί να στοχοποιήσει & εξοντώσει τα αδέσποτα, αλλά δεν τα καταφέρνει και ούτε θα τα καταφέρει.
ΚΑΝΕΝΑ από τα 376 αυτά άτομα, που - καθοδηγούμενα από τις απαράδεκτες εγκυκλίους, σποτ σας κλπ.- οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, και που δαγκώθηκαν από σκύλο ή γάτα, ΔΕΝ ΕΙΧΕ λύσσα .
Αυτό το συμπέρασμα έπρεπε να αναδείξετε κα Μακρή και κύριοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ , που τόοοοοσο ενδιαφέρεστε για την υγεία του ελληνικού λαού!!!!!!!!!!!
Επίσης αναρωτιόμαστε, που θα βάλετε αυτούς τους 376 λυσσασμένους ανθρώπους τώρα που κλείσατε τόσα νοσοκομεία και εξανεμίσατε την δημόσια υγεία;
Αλήθεια τα νοσοκομεία σας είναι εφοδιασμένα με τα εμβόλια της λύσσας ή μόνο λόγια και κινδυνολογία περί δήθεν λύσσας εκπονείτε;
Διαβάστε κύριοι , με τα ζωοφοβικά σας συμπεράσματα, πόσα ζώα δηλητηριάστηκαν ή σκοτώθηκαν λόγω του πανικού που σπείρατε.
indobserver.blogspot.gr/.../.. .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση | Αναφορά στον Διαχειριστή