Σόλο τρολάρισμα!
Το λες και παραλήρημα...

Ή πως σηκωθήκαν τα ραδίκια να βαρέσουν το μανάβη

Τι δήλωσε ο Μπάμπης (φτου);

Μπορεί να σας στενοχωρήσουμε, αλλά ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ποιός ήταν ο κομπάρσος;

Ο Μητσάρας, ο κυνηγός με τ' όνομα!

Τι προτίθενται να κάνουν οι Κυνηγετικές Οργανώσεις για το Μπάμπη (φτου) που εισβάλει στα σπίτια μας για να μας βρίσει;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Γ' ΚΟΠ

Σε συνέχεια της από 9 Ιουλίου 2014 ανακοίνωσής μας με την οποία ενημερώνουμε ότι η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα εναντίον του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου και ζητούμε την συστράτευση όλων των κυνηγετικών οργανώσεων, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας για την άμεση ανταπόκριση τους οι οποίες συντάσσονται στην από κοινού άσκηση της σχετικής μηνύσεως.

Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος με ανακοίνωσή της επίσης προσφεύγει στην δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Παπαδημητρίου για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή της τιμής και της υπόληψης των Ελλήνων κυνηγών.

Είναι δεδομένο ότι οι κυνηγετικές οργανώσεις οι οποίες έχουν ταχθεί στην υπεράσπιση των κυνηγετικών συμφερόντων και την προάσπιση του Ελληνικού ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγίου που είναι διεθνώς αποδεκτή και συμβατή δραστηριότητα με το φυσικό περιβάλλον δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σπιλώσουν και να υπονομεύσουν τους αγώνες μας και την υπόστασή μας.

Με δεδομένη λοιπόν την προσφυγή του τριτοβάθμιου οργάνου των κυνηγετικών οργανώσεων (Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος) είναι αυτονόητο ότι θα τεθούμε υπό την ομπρέλα της στην κοινή και ομαδοποιημένη αυτή επιδίωξή μας για την καταδίκη του συκοφάντη. Ανεξάρτητα δε αυτού, ατομικά και με την ιδιότητα μου ως κυνηγός υποβάλλω και προσωπική μήνυση εναντίον του συκοφάντη δημοσιογράφου.

Ο Πρόεδρος
της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου

Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος