Αγριόχοιρος βολτάρει στα Καρδαμίτσια! Oι κάτοικοι στα περισσότερα χωριά των Ιωαννίνων διαμαρτύρονται σε μόνιμη βάση για τις ζημιές που προκαλούνται στις καλλιέργειές τους από τα αγριογούρουνα. Ο πληθυσμός αγριόχοιρων έχει αυξηθεί σε υπερβολικό βαθμό και συχνά φτάνουν ακόμη και στους κήπους που βρίσκονται πέριξ των σπιτιών προς αναζήτηση τροφής. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, όμως οι οδηγοί έμειναν έκπληκτοι, όταν διαπίστωσαν ότι ένα αγριογούρουνο έκανε βόλτες στα Καρδαμίτσια. Ήταν περίπου μεσάνυχτα όταν διαπίστωσαν ότι το αγριγούρουνο κινούνταν αμέριμνο στους δρόμους χωρίς να δείχνει ότι ενοχλείται από τα αυτοκίνητα. Η απροσδόκητη συνάντηση με τους οδηγούς προκάλεσε έκπληξη, στη συνέχεια όμως ο καθένας πήρε το δρόμο του.... Και το αγριογούρουνο κινήθηκε προς τα χωράφια που βρίσκονται στην περιοχή.
Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση