ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα σήμερα (τα χαράματα της Παρασκευής) στο δρόμο προς το εξωκλήσι του προφήτη Ηλία (αρκετά έξω από την τοπική κοινότητα Ασβεστόπετρας στις πλαγιές του Ασκίου όρους). Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τα δύο ζώα κείτονται νεκρά στην άκρη του δρόμου (λίγο πριν αρχίσει ο χωματόδρομος στο ύψωμα, πριν το εκκλησάκι). Το πιθανότερο είναι το ζώο που προκάλεσε το θάνατο στην αγελάδα και το κατσίκι να ήταν αρκούδα (και λιγότερο λύκος) καθώς φαίνεται μεγάλο ζώο που μάλιστα έσυρε για αρκετά μέτρα τα θύματά του στην άκρη του δρόμου.
Πηγή

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση