Η δική μας πλατεία έμεινε άδεια

Στην Ελλάδα της κρίσης αναδύθηκε απ' το πουθενά ο αντι-κυνηγετικός συνασπισμός του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα (σφραγίδα) των Οικολόγων Πράσινων. Εν μέσω της απελπισίας των πολιτών και της άδειας από κυνηγούς πλατείας Συντάγματος, το 4,7% έγινε κυβέρνηση, με δηλωμένο αντι-κυνηγετικό πρόγραμμα.

Στην Ισπανία της κρίσης ένα αντίστοιχο αντι-κυνηγετικό κόμμα οι Podemos, αναδύθηκε επίσης από το πουθενά με επίσης καταγεγραμμένο το αντι-κυνηγετικό μένος στο πρόγραμμα του.

Η ηγεσία των κυνηγών όμως στην Ισπανία δεν αρκέστηκε να πίνει φραπέδες με τα μέλη των Podemos. Διοργάνωσε μια μεγάλη διαδήλωση, όπου κυνηγοί, ψαράδες και άνθρωποι της υπαίθρου, διαδήλωσαν την αποφασιστικότητα τους να συνεχίσουν να εξασκούν τις παραδοσιακές τους δραστηριότητες, απέναντι στις πολυεθνικές ΜΚΟ που βοπορούν απ' το περιβάλλον και τα "προοδευτικά" τίποτα των Podemos που παίζουν το ρόλο των τοπικών λακέδων των πρώτων.

Και η κοινωνία της Ισπανίας αφουγκράστηκε τους ανθρώπους της υπαίθρου και έστειλε τους Τι-Podemos στην τρίτη θέση.

Η κοινωνία της Ελλάδας δεν είχε τίποτα ν' αφουγκραστεί, αφού οι Έλληνες κυνηγοί, ψαράδες και άνθρωποι της υπαίθρου δεν άρθρωσαν ούτε φθόγγο, απέναντι στους οικοφασίστες που έχουν ενδυθεί την προβιά των "προοδευτικών οικωλόγων".

Τα αποτελέσματα της πολιτικής που επέλεξε η ηγεσία των Ελλήνων κυνηγών θα τα δούμε οσονούπω...

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση