Καληνύχτα κυνήγι

Πως μπορεί οποιοσδήποτε κυνηγός ν' αδιαφορεί και να μην συμμετέχει στο ψήφισμα για τη διαχείριση του λύκου στην Ελλάδα; Ένα κι' ένα κάνουν δύο. Είναι ηλίου φαεινότερο πως χρησιμοποιούν το λύκο και την ανυπαρξία της δημόσιας διοίκησης για να διώξουν τους κυνηγούς - και όχι μόνο - απ' την ύπαιθρο.

Δυστυχώς η πλειοψηφία των κυνηγών αρνείται να πάρει την τύχη της στα χέρια της. Αρκείται να συμμετέχει σε ομάδες που το μόνο που κάνουν είναι ν' ανταλλάσσουν καλημερο-καληνύχτες! Καλές είναι οι καλημέρες κι' οι καληνύχτες, αλλά οι ομάδες πρέπει να εξασφαλίζουν τη συμμετοχή των μελών τους και στις σημαντικές δράσεις που αφορούν το μέλλον του κυνηγιού.

Καληνύχτα Χρηστάκη, καληνύχτα Τασούλη, καληνύχτα πατέρα, καληνύχτα παιδάκια. Καληνύχτα κυνήγι...

Ο καληνυχτάκιας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση