Μέσω αυτών των σελίδων προσπαθούμε να μοιραστούμε την αγάπη για τη φύση και το κυνήγι, όπως αυτή εμφυτεύτηκε μέσα μας από τις οικογένειές μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Για την εικονογράφηση χρησιμοποιείται υλικό απ' τον Ιστό, (Facebook. Google search κλπ.). Δεν είναι πάντα προφανής η προέλευση του υλικού, οπότε δεν είναι απίθανο να έχει συμπεριληφθεί κάποια φωτογραφία χωρίς αναφορά στην πηγή.

Αν λοιπόν ανακαλύψετε κάποια φωτογραφία σας:

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ

Λάβετε υπ' όψιν σας πως δεν αποκομίσαμε οικονομικό όφελος.
Ενημερώστε μας αν επιθυμείτε να προσθέσουμε back-link στην πηγή ή να την κατεβάσουμε. Θα σεβαστούμε την επιθυμία σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Στα τέλη Αυγούστου ανακαλύψαμε πως το περιεχόμενο είχε αλλοιωθεί από επίθεση χάκερς. Παρ' όλο που έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση του περιεχομένου, παρακαλούμε για τη συνδρομή σας. Αν πέσει στην αντίληψη σας περιεχόμενο προσβλητικό ή απρεπές, παρακαλώ ενημερώστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Συμμετοχή στο σχολιασμό άρθρων

Οι Κυνηγετικές σελίδες ενθαρρύνουν την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων μέσω της δυνατότητας σχολιασμού των άρθρων.

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Όλα τα σχόλια ελέγχονται, πριν τη δημοσίευσή τους, ως προς τη συμμόρφωσή τους με τις παρακάτω κατευθυντήριες γραμμές.

Σχολιαστές οι οποίοι εκ συστήματος ή από πρόθεση κάνουν αυτήν την κοινότητα ένα λιγότερο κόσμιο ή ευχάριστο χώρο θα αποκλεισθούν, οι ίδιοι και τα σχόλιά τους, απ' αυτήν.

Οι Κυνηγετικές σελίδες προάγουν μία δεκτική, διαφανή και κόσμια ατμόσφαιρα για τα σχόλια και τους χρήστες. Οι σε βάθος και ευφυείς συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων ενθαρρύνονται. Οι δε κορυφαίες απ' αυτές επισημαίνονται και έχουν οδηγήσει πολλές φορές στη δημιουργία σχετικών άρθρων. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και ενθαρρύνονται να εκφράσουν τη γνώμη τους, ανεξάρτητα από την ταυτότητα, την πολιτική, την ιδεολογία, τη θρησκεία ή την συμφωνία, ή όχι, απόψεων με άλλα μέλη της κοινότητας ή των αρθρογράφων με την προϋπόθεση ότι οι εν λόγω απόψεις εκφράζονται με σεβασμό και προσθέτουν εποικοδομητικά στη συζήτηση.

Ωστόσο δεν είναι ανεκτές άμεσες ή έμμεσες επιθέσεις, ύβρεις ή προσβολές, ούτε η εσκεμμένη προσπάθεια εκτροχιασμού της συζήτησης μέσω σχολίων τα οποία στοχεύουν στη συναισθηματική αντίδραση των συμμετεχόντων. Σχόλια αυτού του τύπου θα αφαιρούνται. Άτομα που χρησιμοποιούν συστηματικά ή σκόπιμα αυτό το είδος των σχολίων θα λαμβάνουν προειδοποίηση και, εάν κριθεί απαραίτητο, θα αποκλείονται από την κοινότητα.

Βίαιη και εχθρική γλώσσα ή προτροπή σε βία και εχθρότητα δεν είναι ανεκτές. Αν απειλήσετε άμεσα ή έμμεσα τη σωματική ή ψυχική υγεία ενός μέλους ή ατόμου ή ομάδας που αποτελεί το αντικείμενο άρθρου, θα υποστείτε άμεσα αποκλεισμό.

Αν υπάρξει διαπιστωμένη απειλή εναντίον ατόμου ή ομάδας, ο υπεύθυνος όχι μόνο θα υποστεί αποκλεισμό, αλλά πιθανότατα θα γίνει αναφορά στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και θα συνεργαστούμε μαζί τους σε όλη την απαιτούμενη έκταση.

Μην αναρτάτε προσωπικές πληροφορίες στα σχόλια. Ποτέ δεν βγαίνει σε καλό κανενός.

Αν δείτε οποιεσδήποτε απειλές, παρενοχλήσεις ή προσπάθεια εκμαίευσης προσωπικών πληροφοριών παρακαλούμε να το αναφέρετε άμεσα.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.