Την αργία του Σαββάτου είχε διαλέξει για να πωλεί την παράνομη πραμμάτια του πλανόδιος,τέλος όμως έδωσε, ομάδα ομοσπονδιακών θηροφυλάκων της Δ΄Κ.Ο.Σ.Ε η οποία μετέβη αιφνιδιαστικά στη Λεωφόρο Βεϊκου στο Γαλάτσι,μετά από σχετικές πληροφορίες που είχε , όπου και διαπιστώθηκε ότι, ο εν λόγω είχε σε κοινή θέα προς πώληση 20 αγριοπούλια, που βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας ,καθώς επίσης παγίδες και δίχτυα.

Στον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι είχε ξανα απασχολήσει την Υπηρεσία για παρόμοια υπόθεση.Ακολούθησε κατάσχεση των ανωτέρω παράνομων εμπορευμάτων και καταστροφή των παγίδων.Τα αγριοπούλια ελευθερώθηκαν σε κατάλληλο σημείο.

Η σχετική δικογραφία στάλθηκε χθες Δευτέρα, μέσω του Δασαρχείου Πεντέλης στην Εισαγγελία.

http://dimotikosafari.blogspot.com

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση