Ο δρόμος που αδηγεί στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον Έλληνα κυνηγό είναι ξεκάθαρος και λέγεται συμμετοχή στους Κ.Σ.

Αναμφισβήτητα μεγάλο μερίδιο επιτυχίας για τηνάρση απαγόρευσης κυνηγίου στον Αμβρακικό ανήκει στον Κ.Σ. Άρτας. Αλλά και στο αραγές μέτωπο που σχηματίστηκε με όλους τους τοπικούς Κ.Σ. τη Δ' ΚΟΣΕ, Ε' ΚΟΗ και ΚΣΕ.

Ποιό είναι το μυστικό του Κ.Σ. Άρτας;

Απ' την εφημερίδα του συλλόγου διαπιστώνουμε πως η συμμετοχή των κυνηγών στις αρχαιρεσίες του συλλόγου ανήλθε σε 54%!

Δελτίo Τύπου 11-04-2011
11 Απριλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκλογές διεξήχθησαν στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας την Κυριακή 10 Απριλίου 2011. Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου την κυνηγετική περίοδο 2010-11 ανήλθαν σε 3.318. Ψήφισαν στην Άρτα την έδρα του Συλλόγου 1204 μέλη και στα παραρτήματα ψήφισαν οι παρακάτω: 1) Αγνάντων 84, 2) Άνω Καλεντίνης 346 και 3) Βουργαρελίου 158. ΣΥΝΟΛΙΚΑ: Ψήφισαν 1792 κυνηγοί...

Προς όσους προβληματίζονται για συλλόγους, παρασυλλόγους, γκρινιάζουν για το έργο των ΚΣ:
«ΠΑΡΤΕ το ΑΛΛΙΩΣ»
Ο σύλλογος είμαστε εμείς και ενωμένοι έχουμε δύναμη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση