Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των δακτυλιωτών

Διαφορετική παρουσιάζεται φέτος η μετανάστευση της μπεκάτσας, σε σχέση με προηγούμενα έτη. Στη Βρετανία οι δακτυλιωτές αναφέρουν λιγότερα πουλιά απ' το σύνηθες, το ίδιο και οι Γάλλοι δακτυλιωτές. Απ' τη Νορβηγία αναφέρεται πως υπάρχει πλήθος πουλιών εκεί, ενώ οι Ρώσοι δακτυλιωτές αναφέρουν πως επίσης παρατηρούν πλήθος πουλιών δεδομένου πως ο καιρός είναι ακόμη πολύ ήπιος.

Τα καλά νέα είναι ότι η Ρωσία αναφέρει πως ο αριθμός νεαρών πουλιών που συλλαμβάνονται είναι μεγαλύτερος του κανονικού, γεγονός που υποδηλώνει πως είχαμε μια καλή περίοδο αναπαραγωγής. Έτσι ο λόγος για τόσο λίγα πουλιά είναι ίσως οι άστατες καιρικές συνθήκες και οι θύελλες που έχουν καθυστερήσει τη μετανάστευση. (Προς την Αγγλία)

Προσθήκη νέου σχολίου

Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην ανταλλαγή απόψεων παρακαλούμε ακολουθήστε το πνεύμα των κατευθυντηρίων γραμμών προς τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία προάγει την ανταλλαγή απόψεων και το πολιτισμένο κλίμα.

Συναίνεση

Καταθέτοντας ένα σχόλιο δίνετε τη συγκατάθεση σας στον δικτυακό τόπο Κυνηγετικές Σελίδες να προβεί σε συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων που εισάγετε στις φόρμες σχολιασμού των άρθρων.
Αν δεν επιθυμείτε να γίνει συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων αυτών, παρακαλούμε μην προβείτε σε κατάθεση σχολίων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστούμε γι' αυτή.


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση