Τι γράφει εδώ ο ΝΟΜΟΣ; "Α-Θ-Λ-Η-Μ-Α"

Η ουσία

Πέραν κάθε λογικής η κυβέρνηση δια του αρμόδιου υφυπουργού, επιμένει να απαγορεύσει την διεξαγωγή του κυνηγίου. Παρ' όλο που το κυνήγι εξασκείται στη φύση σαν ατομική δραστηριότητα οπότε είναι παράλογο να ισχυριστεί οποιοσδήποτε πως συμβάλλει στην μετάδοση του ιού.

Και ο τύπος

Στον Δασικό Κώδικα, νόμο 86/1969, Άρθρο 251 αναγράφεται "Η θήρα επιτρέπεται να ασκείται ως άθλημα... κλπ". Δηλαδή τοο κυνήγι είναι νομοθετικά χαρακτηρισμένο ως άθλημα.

Ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς, λοιπόν αυθαίρετα αγνοεί τους νόμους του κράτους του και απαγορεύει το ατομικό άθλημα της θήρας, ως δραστηριότητα "ψυχαγωγίας"

Αυτή η κυβέρνηση Μητσοτάκη λοιπόν, αφού μας έχει γ@@μήσει το ηθικό και την ψυχολογία, όντας η πρώτη ελληνική κυβέρνηση που επιτρέπει στους Τούρκους να αλωνίζουν στις ελληνικές θάλασσες, αφού έχει αποτύχει να βελτιώσει την παραμικρή υποδομή ώστε να διαχειριστεί την εξάπλωση του ιού, βλέπε ΜΜΜ και νοσοκομεία όπου εξαγγέλλουν ακριβώς τα ίδια που είχαν εξαγγείλει το Μάρτιο, δηλώνει ευθαρσώς πως θα μας γ@@μήσει και την ψυχαγωγία.

Σας έχω νέα αγαπητοί της ΝΔ. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών θα σας απαντήσουμε εμείς. Χωρίς σάλιο.

Αντί επιλόγου

Ο ανεύθυνος λεβεντοπρόεδρος ΞΕ και οι συν αυτώ, πρέπει να παραιτηθούν ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ όπως έχουμε ξαναγράψει.